Recept Kue Talam Kue Talam

Ingrediënten:

groene laag:

  • 75 g riijstemeel
  • 50 g poedersuiker
  • 12,5 g (1 eetlepel) tapioca meel
  • 150 ml melk
  • 150 ml kokosmelk
  • 75 ml pandanblad sap (Meng 3 pandanbladen met water en zeef)
  • 1/4 theelepel pandan pasta
  • zout, vanillesuiker

witte laag:

  • 200 ml kokosmelk
  • 175 ml melk
  • 50 g riijstemeel
  • 10 g tapioca meel
  • zout
  • 1/2 eetlepel poedersuiker

Materialen:

Bereidingswijze:

1. Groene laag: Meng alle ingrediënten.
2. Witte laag: Meng alle ingrediënten.
3. Vul de vormpjes half met groen en stoom deze voor 15-20 minuten.
4. Vul de vormpjes af met wit en stoom nog eens 15-20 minuten.
5. Af laten koelen en uitnemen.
6. Serveren.
7. Selamat makan.

 Deze website gebruikt cookies.

Copyright by Waroeng.nl