Recept Kue Sakura

 

Ingrediënten:
- 4 eieren
- 125 gram suiker
- 1 theelepel emulgator (SP of TBM of Ovalett)
- 150 gram bloem
- halve theelepel bakpoeder
- kwart theelepel baking soda
 
Karamel:
- 50 gram suiker
- 40 gram gesmolten margarine
- 75 ml. warm water
- 3 eetlepels gecondenseerde melk
 
Materialen:
 
Bereidingswijze:
1. Smelt voor de karamel de suiker, laat het rustig bruin kleuren en giet er voorzichtig het warme water bij. Roer tot de suiker is opgelost en laat dit afkoelen.
2. Voeg de gesmolten margarine toe en de gecondenseerde melk. Roer alles goed door elkaar.
3. Klop de suiker, de eieren en emulgator schuimend.
4. Zeef de bloem, bakpoeder en baking soda. Meng dit goed, maar voorzichtig door het eimengsel. Roer dan de afgekoelde karamel beetje bij beetje door de bloem.
5. Vet de vormpjes in. Giet de vormen voor drie kwart vol.
6. Stoom 10 min. op matig vuur, afhankelijk van de grootte van de vorm.
7.Test of de cake gaar is. Laat afkoelen.
8. Selamat Makan!

 Deze website gebruikt cookies.

Copyright by Waroeng.nl