Kue Pancong of Kue Pancong Betawi

Ingrediënten:

  • 225 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1 / 2 theelepel baking soda (zuiveringszout)
  • 1 theelepel instant gist
  • 75 gram suiker
  • 50 gram margarine, gesmolten
  • 2 eieren, losgeslagen
  • 250 ml water
  • 1 / 4 theelepel zout

Materialen:

Bereidingswijze:
1. Zeef de bloem, bakpoeder en zuiveringszout.
2. Voeg instant gist, suiker, margarine, en de eieren toe.
3. Voeg water en zout toe, roeren tot het een platte deeg is. Laat 15 minuten rusten.
4. Verwarm de pancong pan op het gasfornuis met een beetje margarine.
5. Giet het beslag in de pan en doe de deksel erop af en laat het garen.
6. Serveren.
7 Selamat makan

 

Voor 15 stuks.

 Deze website gebruikt cookies.

Copyright by Waroeng.nl